Ez az édesség is egy 10 perces dolog, nagyon nem is elégíti ki cukrász vágyaimat.

Ennek ellenére nagyon fincsi,ropogós,karamellás,csokis nassolnivaló. Alapja a sós keksz, remélem ezen senki nem botránykozott meg.

A sós karamell gyönyöreit azt hiszem mostmár nem nagyon kell ecsetelni,de a sós csoki...szerintem jobb mint a karamell.

Egyszer csináltam sós-csokis piskótát is, persze véletlenül, baki folytán, de uh hát nekem nagyon bejött.

Egy kisebb méretű tepsit béleljünk ki alufóliával,és vékonyan kenjük be olajjal. A vajat a cukrokkal melegítsük össze,majd ha felforrt, hagyjuk még 3 percig forrni.

Ezt öntsük rá a kekszre és előmelegített sütőben süssük 6 percig. Vegyük ki hagyjuk kissé hűlni, majd öntsük rá a felolvasztott csokit.

Várjuk meg amíg a csoki megdermed,majd törjük kisebb darabokra.